Ubytování ve městě Muro de Alcoy

Město Muro de Alcoy se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Muro de Alcoy nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Muro de Alcoy

Casa de Los Lirios
Casa de Los Lirios

9,6 / 10 (242 hodnocení)

V ubytování Casa de Los Lirios máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa de Los Lirios se nachází v Muro de Alcoy a nabízí zahradu, terasu a sdílený lounge. Wi-Fi je dostupné zdarma. Všechny pokoje v tomto bed and breakfast mají šatní skříň. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu a některé také balkon. Každý den se v Casa de Los Lirios podává kontinentální snídaně a snídaně formou bufetu. Benidorm je vzdálený 100 km a Alicante 75 km. Na letiště Alicante je to 75 km.

Casa Rural Aire
Casa Rural Aire

8,9 / 10 (58 hodnocení)

Casa Rural Aire se nachází v Muro de Alcoy, vedle pohoří Sierra de Mariola. Nabízí společný venkovní bazén a tenisový kurt. Tento venkovský dům nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi. Všechny pokoje v Casa Rural el Aire mají výhled na hory. Některé pokoje mají vlastní koupelnu a jiné sdílenou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Obědy a večeře jsou k dispozici na vyžádání. Hosté mohou využívat sdílený lounge, kuchyň a gril. K dispozici je také velká zahrada a krytá terasa. Na místě je neplacené parkoviště. V okruhu 500 metrů najdete restauraci s barem a supermarket. Alcoy leží 10 km daleko. Na pobřeží Středozemního moře v Gandía nebo Alicante dojedete za 45 minut.