Ubytování ve městě Murla

Město Murla se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Murla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Murla

Spacious 3-bedroom villa with private pool in Benigembla, Spain.
Spacious 3-bedroom villa with private pool in Benigembla, Spain.

9 / 10 (3 hodnocení)

Prostorná vila se 3 ložnicemi, venkovním bazénem, zahradou a terasou se nachází ve španělském městě Benigembla. Nabízí ubytování v Murle s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Vila má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici celá řada zařízení pro vodní sporty. Vila stojí 25 km od autobusového nádraží Denia a 26 km od hradu Denia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 104 km.

Stunning mountain views! Fabulous communal pool!
Stunning mountain views! Fabulous communal pool!

9 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování s úchvatným výhledem na hory se nachází v Murle, 48 km od Terra Natura a 49 km od aquaparku Aqua Natura. Báječný společný bazén! Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Prázdninový dům je vzdálený 22 km od autobusového nádraží Denia a 23 km od hradu Denia. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández leží 101 km daleko. Báječný společný bazén!.