Ubytování ve městě Morillo de Tou

Město Morillo de Tou se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Morillo de Tou nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Morillo de Tou

Casa Forestal
Casa Forestal

8,6 / 10 (21 hodnocení)

Casa Forestal se nachází na atraktivním pozemku se sezónním bazénem, restaurací a působivým výhledem na jezero Mediano a Pyreneje. Tento hostel se nachází v půvabném městečku Morillo de Tou. Forestal poskytuje ubytování v jednoduše zařízených vytápěných pokojích s dlážděnou podlahou. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Restaurace se nachází 50 metrů od hlavní budovy a podává tradiční španělskou kuchyni. V letních měsících je k dispozici také bar a terasa. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Casa Forestal má také společenskou místnost a prádelnu. K dispozici je také fotbalové hřiště a basketbalové hřiště. Okolí Morillo de Tou je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a jízdu na koni. Do lyžařských středisek Cerler a Valle Vio dojedete autem za 1,5 hodiny.

Centro de Vacaciones Morillo de Tou
Centro de Vacaciones Morillo de Tou

8,1 / 10 (45 hodnocení)

Tento rezort se skládá z celé pyrenejské vesnice na břehu krásné přehrady Mediano. Nabízí venkovní bazén, multisportovní hřiště, zónu s bezplatným Wi-Fi a ubytování s TV. Centro de Vacaciones Morillo de Tou nabízí bungalovy, apartmány a vily. Všechny pokoje mají balkon nebo terasu. K dispozici je také kuchyňský kout s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a kávovarem. V restauraci rezortu se podávají tradiční aragonská jídla a nechybí ani bar. V červenci a srpnu je k dispozici supermarket s potravinami a suvenýry. Morillo de Tou organizuje aktivity, jako je rafting, kanoistika a jízda na koni. V letních měsících je pro děti připraven zábavní program. Komplex je vzdálen pouhých 20 minut jízdy od národního parku Ordesa y Monte Perdido, který je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO. Lleida je vzdálená asi 1,5 hodiny jízdy.

Casa Cambra
Casa Cambra

7,9 / 10 (46 hodnocení)

Tato zrekonstruovaná budova z 18. století se nachází v prázdninovém letovisku Morillo de Tou v Aragonských Pyrenejích na břehu přehrady Mediano. Venkovní bazén je vzdálený pouhých 50 metrů. Jednoduše zařízené pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem. Některé mají balkon s výhledem na okolní krajinu. Pokoje jsou vytápěné a chlazené energií z obnovitelné biomasy. Vinné sklepy hotelu Casa Cambra byly přeměněny na prostorný salonek a zasedací místnosti. V restauraci se podávají domácí jídla, která si můžete vzít s sebou. Nachází se v samostatné budově 200 metrů od penzionu. Součástí rezortu je obchod s místními suvenýry a mapami, rekreační areál s fotbalovým a basketbalovým hřištěm a prádelna s pračkami na mince. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Parkování na místě je zdarma. V červenci a srpnu je otevřený supermarket. Národní park Ordesa y Monte Perdido a Sierra y Casa Cambra stojí 30 minut jízdy od přírodní rezervace los Cañones de Guara.