Ubytování ve městě Moraleja

Město Moraleja se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Moraleja nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Moraleja

Apartamento Jalamar - 1C
Apartamento Jalamar - 1C

9,1 / 10 (28 hodnocení)

V ubytování Apartamento Jalamar - 1C máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Jalamar - 1C se nachází v Moraleji. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a tenisu. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Salamanca je vzdálené 194 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Duplex Jalama II
Duplex Jalama II

9,1 / 10 (14 hodnocení)

Duplex Jalama II se nachází v Moraleji v regionu Extremadura a nabízí terasu a výhled na město. K dispozici je také balkon. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Letiště Salamanca je vzdálené 194 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Restaurante & Hostal El Volante
Restaurante & Hostal El Volante

9 / 10 (6 hodnocení)

Restaurante & Hostal se nachází ve městě Moraleja. El Volante nabízí bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na letiště Salamanca je to 192 km.

Apartamento JALAMA 1D
Apartamento JALAMA 1D

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento JALAMA 1D se nachází v Moraleji a nabízí tenisový kurt. Výhled směřuje na město. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Letiště Salamanca je vzdálené 194 km.

Hotel La Encomienda
Hotel La Encomienda

8,9 / 10 (611 hodnocení)

Hotel La Encomienda se nachází v centru města Moraleja, Cáceres. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizované pokoje s minibarem. Hotel je zařízen v moderním rustikálním stylu s dlážděnými podlahami a dřevěným nábytkem. Pokoje mají vlastní koupelnu s fénem a TV. Některé pokoje mají balkon s výhledem na město. La Encomienda má recepci, kde vám mohou poskytnout turistické informace. Za příplatek je k dispozici služba praní prádla a doprava. Soukromé parkoviště je k dispozici za příplatek. Plasencia je vzdálená 60 km a do Cáceres dojedete autem asi za 1 hodinu a 15 minut.

Hotel Delphos
Hotel Delphos

8,5 / 10 (339 hodnocení)

Hostal Delphos se nachází v pohoří Sierra de Gata na hlavní třídě v Moraleji. Tento klimatizovaný penzion nabízí restauraci s místní kuchyní, bezplatné Wi-Fi a zařízenou terasu. Všechny barevné pokoje mají TV a vlastní koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také bar a konferenční prostory. Hostal Delphos stojí 5 minut chůze od řady živých barů a tradičních restaurací. Řeka Gata je vzdálená 10 minut chůze a okolní příroda je ideální pro venkovní aktivity, jako je pěší turistika. Portugalsko je vzdálené 35 km a Plasencia 45 minut jízdy. Caceres leží 80 km daleko.

APARTAMENTO JALAMA 2D
APARTAMENTO JALAMA 2D

8,2 / 10 (6 hodnocení)

APARTAMENTO JALAMA 2D se nachází v Moraleji. Tento klimatizovaný apartmán má samostatnou ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Letiště Salamanca je vzdálené 194 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Apartamento Jalama 2B
Apartamento Jalama 2B

Apartamento Jalama 2B se nachází v Moraleji. V okolí se můžete věnovat cyklistice, tenisu a dalším aktivitám. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Letiště Salamanca je vzdálené 194 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.