Ubytování ve městě Montañeta

Město Montañeta se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Montañeta nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montañeta

Chalet con vista
Chalet con vista

8,5 / 10 (33 hodnocení)

V ubytování Chalet con vista máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Chalet con vista se nachází v Montañeta, 14 km od divadla Leal, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepcí. Poskytuje výhled na moře a hory a je vzdálen 15 km od botanické zahrady. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Chalet con vista stojí 17 km od parku Taoro a náměstí Plaza Charco. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 9 km.

Villa El Jagüel
Villa El Jagüel

8,4 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Villa El Jagüel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa El Jagüel se nachází ve městě Montañeta, pouhých 13 km od divadla Leal, a nabízí venkovní bazén, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šipkám. Vila má terasu s výhledem na moře, 4 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také sauna. Villa El Jagüel zajišťuje službu půjčení jízdních kol a aut. Ubytování je vzdálené 14 km od botanické zahrady a 16 km od parku Taoro. Villa El Jagüel stojí 8 km od letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna.