Ubytování ve městě Molledo

Město Molledo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Molledo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Molledo

La Casa de Santa Olalla
La Casa de Santa Olalla

9,6 / 10 (15 hodnocení)

La Casa de Santa Olalla nabízí ubytování v Molledu, 45 km od golfového hřiště Abra del Pas. Tento venkovský dům nabízí výhled na hory a řeku a bezplatné Wi-Fi. Tento venkovský dům se 2 ložnicemi má obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je k dispozici dětské hřiště. Na letiště Santander je to 53 km.

LA POSADA DEL TENOR
LA POSADA DEL TENOR

9,5 / 10 (149 hodnocení)

LA POSADA DEL TENOR se nachází v Molledu, 44 km od golfového hřiště Abra del Pas, a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bezplatné Wi-Fi. Některé pokoje mají balkon s výhledem na řeku. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem na hory. Všechny pokoje v LA POSADA DEL TENOR mají posezení. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Letiště Santander leží 54 km daleko.