Ubytování ve městě Miñortos

Město Miñortos se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Miñortos nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Miñortos

CASA LAXE
CASA LAXE

10 / 10 (1 hodnocení)

CASA LAXE se nachází v obci Miñortos, nedaleko pláže Praia Batuda a 1 km od pláže Praia das Gaivotas. Nabízí terasu s výhledem na hory, sezónní venkovní bazén a gril. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také dětské hřiště. CASA LAXE stojí 1,4 km od pláže Praia da Gafa a 42 km od katedrály Santiago de Compostela. Na letiště Santiago de Compostela je to 56 km.

Amaraxe Ecoglamping
Amaraxe Ecoglamping

9,6 / 10 (78 hodnocení)

Amaraxe Ecoglamping se nachází v obci Miñortos a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nachází se jen pár kroků od pláže Praia Batuda a nabízí bar a bezplatné parkování. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální, vegetariánská nebo veganská snídaně. Luxusní stan stojí 200 metrů od pláže Telleira a 300 metrů od pláže Praia das Gaivotas. Letiště Santiago de Compostela je vzdáleno 56 km.

Casa Miñortos
Casa Miñortos

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Casa Miñortos se nachází v obci Miñortos, nedaleko pláže Praia das Gaivotas a 13 minut chůze od pláže Praia da Gafa, a nabízí patio s výhledem do zahrady, zahradu a terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a rybaření. Tento prázdninový dům se nachází v přízemí a má 3 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa Miñortos stojí 1,4 km od pláže Praia Batuda a 1,6 km od pláže Telleira. Na letiště Santiago de Compostela je to 56 km.

Casa do Fieiro
Casa do Fieiro

9,1 / 10 (80 hodnocení)

Casa do Fieiro se nachází necelý 1 km od pláže Telleira a nabízí ubytování, restauraci, zahradu, sdílený lounge a terasu. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Casa do Fieiro má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Každé ráno se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Casa stojí 1,4 km od pláže Praia Batuda. Do Fieiro a Praia das Gaivotas jsou vzdálené 1,6 km. Na letiště Santiago de Compostela je to 55 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.