Ubytování ve městě Merille

Město Merille se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Merille nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Merille

Casa Os Carballás
Casa Os Carballás

8,4 / 10 (10 hodnocení)

Casa Os Carballás se nachází v typickém galicijském venkovském domě s kamennými zdmi v údolí Merille. Má okouzlující rustikální interiér a nabízí zelené zahrady s piknikovými stoly, ovocnými stromy a zvířaty. Vytápěné pokoje mají dřevěné trámové stropy, odhalené kamenné zdi a bezplatné Wi-Fi. Každý má vlastní moderní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Casa Os Carballás má několik společenských místností a jídelen s pohovkami, TV a krbem. Na místě si můžete zdarma půjčit jízdní kola. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na nejbližší pláže dojedete autem za 15 minut. Město Viveiro s řadou obchodů a restaurací je vzdálené 15 minut jízdy. Do Luga dojedete autem za 1 hodinu.

4 bedrooms house with furnished garden at Ourol
4 bedrooms house with furnished garden at Ourol

8 / 10 (2 hodnocení)

4 bedrooms house with equipped garden at Ourol se nachází v Merille, 3,1 km od Gerdizu a 4,6 km od Orolu. Nabízí výhled do zahrady. Nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí, pračkou a varnou deskou. Prázdninový dům stojí 7,8 km od Boimente a 8,2 km od Silánu. Na letiště A Coruña je to 98 km.