Ubytování ve městě Melgar de Fernamental

Město Melgar de Fernamental se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Melgar de Fernamental nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Melgar de Fernamental

Carrecalzada
Carrecalzada

8,5 / 10 (59 hodnocení)

Carrecalzada se nachází v Melgar de Fernamental, 35 km od Iglesia de Santa Columba. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi a bar. Hotel je nekuřácký a stojí 50 km od parku El Parral. Pokoje jsou vybavené psacím stolem. Carrecalzada má pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma a výhledem na řeku. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Carrecalzada podává kontinentální snídani. V Melgar de Fernamental a okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Monasterio Santa María Real de las Huelgas je 50 km daleko. Na letiště Burgos je to 63 km.

Albergue La Esperanza de la Sagrada Familia
Albergue La Esperanza de la Sagrada Familia

8,1 / 10 (8 hodnocení)

Albergue La Esperanza de la Sagrada Familia se nachází v Melgaru de Fernamental, 29 km od Iglesia de Santa Columba, a nabízí zahradu, sdílený lounge a terasu. Ubytování je vzdálené 46 km od kláštera Santa María Real de las Huelgas, 46 km od univerzity Burgos a 48 km od hradu Burgos. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 46 km od parku El Parral. Každé ráno se v hostelu podává kontinentální snídaně a snídaně formou bufetu. Hosté Albergue La Esperanza de la Sagrada Familia se mohou v Melgar de Fernamental a okolí věnovat různým aktivitám, jako je pěší turistika. Ubytování je vzdálené 48 km od uměleckého centra Caja de Burgos a 49 km od katedrály Burgos. Na letiště Burgos je to 59 km.