Ubytování ve městě Mazcuerras

Město Mazcuerras se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mazcuerras nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mazcuerras

Finca La Peñiga
Finca La Peñiga

9 / 10 (1 hodnocení)

Finca La Peñiga se nachází v Mazcuerras, 44 km od přístavu Santander a 45 km od Puerto Chico. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na jezero. K dispozici je také služba hlídání dětí. Finca La Peñiga stojí 45 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 40 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa a estrenar de lujo cerca del mar y montaña
Casa a estrenar de lujo cerca del mar y montaña

6 / 10 (5 hodnocení)

Casa a estrenar de lujo cerca del mar y montaña se nachází v Mazcuerrasu, 41 km od přístavu Santander a 42 km od Puerto Chico. Nabízí terasu a výhled do zahrady. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi. Vila má 3 ložnice, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Casa a estrenar de lujo cerca del mar y montaña stojí 43 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 38 km.