Ubytování ve městě Maus de Salas

Město Maus de Salas se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Maus de Salas nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Maus de Salas

Habitación Da Moura
Habitación Da Moura

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Habitación Da Moura se nachází v Maus de Salas, 48 km od termálních lázní Carvalhelhos a 28 km od hradu Montalegre. Nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol a neplacené soukromé parkoviště. Pokoje mají balkon. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem na hory. Standardem je také lednice. Habitación Da Moura stojí 37 km od vodopádu Fírvidas. Na letiště Vigo je to 149 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Habitación do Xurés
Habitación do Xurés

9,6 / 10 (19 hodnocení)

Habitación do Xurés se nachází v Maus de Salas, 48 km od termálních lázní Carvalhelhos, 28 km od hradu Montalegre a 37 km od vodopádu Fírvidas. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat pěší turistice. Letiště Vigo je vzdálené 149 km.

Apartamento do Xurés
Apartamento do Xurés

9,4 / 10 (13 hodnocení)

Apartamento do Xurés nabízí ubytování v Maus de Salas, 37 km od vodopádu Fírvidas. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Termální lázně Carvalhelhos jsou vzdálené 49 km a hrad Montalegre 28 km. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Letiště Vigo je vzdálené 149 km.

Casa do Xurés
Casa do Xurés

9,1 / 10 (15 hodnocení)

Casa do Xurés se nachází v Maus de Salas, 37 km od vodopádu Fírvidas. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Termální lázně Carvalhelhos jsou vzdálené 48 km a hrad Montalegre 28 km. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, TV, jídelní kout, kuchyň se sporákem a obývací pokoj. Na letiště Vigo je to 149 km.

Albergue do Xurés
Albergue do Xurés

9 / 10 (1 hodnocení)

Albergue do Xures je zrekonstruovaný venkovský dům, který byl postaven v roce 1890 a nachází se v rezervaci BiosferaTransfronteriza Xurés-Geres. Tento hostel nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v Maus de Salas. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. K oblíbeným aktivitám v okolí patří cyklistika a kanoistika. Hostel zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Albergue do Xures stojí 46 km od Ourense a 30 km od Geres. Na letiště Vigo je to 67 km.