Ubytování ve městě Matienzo

Město Matienzo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Matienzo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Matienzo

LA TORRE DE CUBILLAS
LA TORRE DE CUBILLAS

9,8 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování LA TORRE DE CUBILLAS máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. LA TORRE DE CUBILLAS se nachází asi 46 km od přístavu Santander a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Prázdninový dům je vzdálený 47 km od Puerto Chico a 48 km od festivalového paláce Santander. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 50 km od kasina El Sardinero a 47 km od katedrály Santander. Letiště Santander je vzdáleno 45 km.

Apartamentos Rurales la Taberna
Apartamentos Rurales la Taberna

8,7 / 10 (163 hodnocení)

Tyto apartmány leží v provincii Kantábrie v centru města Matienzo, a nabízí zahradu, terasu a TV. Dvoupodlažní apartmány v Apartamentos Rurales La Taberna mají vlastní terasu, kuchyň s varnou deskou, mikrovlnnou troubou, kávovarem a pračkou. La Taberna leží 35 minut jízdy od města Laredo se známou pláží La Salvé Beach, 40 minut jízdy od města Santander s letištěm a přístavištěm trajektů a 50 minut od města Bilbao.