Ubytování ve městě Mar

Město Mar se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mar

LA CASITA DEL NORTE
LA CASITA DEL NORTE

10 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování LA CASITA DEL NORTE máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. LA CASITA DEL NORTE se nachází v Marrónu, 49 km od přístavu Santander. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Santander je vzdáleno 48 km.

El Pradón
El Pradón

8,3 / 10 (473 hodnocení)

V ubytování El Pradón máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Posada El Pradón se nachází ve velké zahradě, 5 km od pláže Usgo a 15 minut jízdy od Santillana del Mar. Nabízí pokoje s výhledem na řeku Saja nebo na hory. Pláž Marzan je vzdálená 5,5 km. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Všechny pokoje jsou vytápěné a vybavené 26palcovou TV s plochou obrazovkou. V koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a sprchu. Posada El Pradón má jídelnu s výhledem do zahrady. Ze 750 metrů vzdáleného vlakového nádraží Mar jezdí vlaky do Santanderu a Cabezon de la Sal. Slavná jeskyně Altamira je vzdálená 15 km a do přírodní rezervace Dunas de Liencres dojedete za 20 minut. Santander a tamní letiště jsou vzdálené 20 km.