Ubytování ve městě Magallón

Město Magallón se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Magallón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Magallón

CASA MEDINA
CASA MEDINA

10 / 10 (1 hodnocení)

CASA MEDINA se nachází 48 km od parku Sendaviva a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Tento apartmán má také vlastní bazén. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Na letiště Zaragoza je to 53 km.

Loteta Experience
Loteta Experience

9,6 / 10 (330 hodnocení)

Loteta Experience se nachází v Magallónu, 28 km od Tudely a 41 km od Fitera. Přírodní park Moncayo je vzdálený 31 km. Všechny pokoje jsou klimatizované a vybavené TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají posezení vhodné k relaxaci po náročném dni. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Loteta Experience poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je také sdílená kuchyň. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří kanoistika a pěší turistika. Tento bed and breakfast nabízí také službu půjčení jízdních kol. Loteta Experience stojí 6 km od města Borja a 42 km od města Ejea de los Caballeros. Na letiště Zaragoza je to 39 km.