Ubytování ve městě Los Tojos

Město Los Tojos se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Tojos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Tojos

Posada La Colodra
Posada La Colodra

8,9 / 10 (239 hodnocení)

Posada La Colodra se nachází v městečku Los Tojos, 10 minut jízdy od přírodní rezervace Saja Besaya. Nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi, topením, TV a vlastní koupelnou. Tento penzion sídlí ve zrekonstruované budově ze 16. století s tradičními architektonickými prvky, jako jsou odhalené kamenné zdi a dřevěné trámy. K dispozici je sdílený lounge s rustikálním krbem a stolními hrami. K dispozici je také čtecí koutek a jídelna, kde se denně podává snídaně. Hotel má vlastní restauraci, která nabízí jídla á la carte a denní menu. K dispozici jsou také obědové balíčky. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni, rybaření a lovu. Řeka Argoza je vzdálená 2,8 km a na pobřeží Kantábrie dojedete autem za 40 minut.

Hostal casa lucas
Hostal casa lucas

7,3 / 10 (117 hodnocení)

Hostal casa lucas se nachází v Los Tojos a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Ubytování je vzdálené 32 km od města El Capricho de Gaudi, 33 km od jeskyně Soplao a 33 km od paláce Sobrellano. K dispozici je pokojová služba a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Některé pokoje mají kuchyň s mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Nechybí ani lednice. Hostal casa lucas podává každé ráno à la carte a kontinentální snídani. V Los Tojos a okolí se můžete věnovat cyklistice a dalším aktivitám. Hostal casa lucas stojí 40 km od kostela Colegiata Santillana del Mar. Na letiště Santander je to 60 km.