Ubytování ve městě Los Rosales

Město Los Rosales se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Rosales nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Rosales

Apartamentos Sevilla Deluxe Rosales
Apartamentos Sevilla Deluxe Rosales

8 / 10 (43 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Sevilla Deluxe Rosales máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Sevilla Deluxe Rosales se nachází v Los Rosales a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 34 km od zábavního parku Isla Mágica a 35 km od náměstí Plaza de Armas. Apartamentos Sevilla Deluxe Rosales stojí 33 km od sevillského letiště. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Cortijo el Chorreadero en Parque Natural Sierra de Cazorla
Cortijo el Chorreadero en Parque Natural Sierra de Cazorla

7,7 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Cortijo el Chorreadero en Parque Natural Sierra de Cazorla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cortijo el Chorreadero en Parque Natural Sierra de Cazorla se nachází v Los Rosales. Nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, fitness centrum, zahradu, terasu a gril. Všechny apartmány mají pohovku, posezení, TV, dobře vybavenou kuchyň s jídelním koutem a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. K dispozici je lednice, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice nebo rybaření. Cortijo el Chorreadero en Parque Natural Sierra de Cazorla stojí 152 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

El Rincón del Comendador Tocina by Ruralidays
El Rincón del Comendador Tocina by Ruralidays

1 / 10 (1 hodnocení)

El Rincón del Comendador Tocina by Ruralidays se nachází v Los Rosales, pouhých 35 km od ostrova Isla Mágica, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také soukromý bazén. Prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. El Rincón del Comendador Tocina by Ruralidays stojí 36 km od náměstí Plaza de Armas a 37 km od kostela Santa María La Blanca. Na letiště Sevilla je to 33 km.