Ubytování ve městě Llenín

Město Llenín se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Llenín nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Llenín

El Jerreru
El Jerreru

10 / 10 (1 hodnocení)

El Jerreru se nachází v Lleníně v Asturii a nabízí balkon a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Prázdninový dům stojí 26 km od jezera Covadonga a 31 km od stezky Cares Trail. Letiště Asturias je ve vzdálenosti 120 km.

Apartamentos Rurales Piedrafita
Apartamentos Rurales Piedrafita

9,2 / 10 (69 hodnocení)

Apartamentos Rurales Piedrafita se nachází v asturské farmářské vesnici Llenín, 10 km od Cangas de Onís. Nabízí moderní rustikální apartmány se společnou terasou s krásným výhledem na hory. Apartmány Piedrafita mají barevné stěny, dřevěné trámy a nábytek ve venkovském stylu. Každý z nich má obývací pokoj s pohovkou a TV a kuchyň s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Apartmány v přízemí mají přímý přístup na terasu s grilem a piknikovými stoly. Ubytování v 1. patře nabízí výhled na hory Picos de Europa a Priena Cross. V Apartamentos Rurales Piedrafita se můžete věnovat kanoistice, jízdě na koni, pěší turistice a čtyřkolce. Horská vesnice Arenas de Cabrales a národní park Picos de Europa jsou vzdálené 30 minut jízdy. Pláže Ribadesella jsou vzdálené 40 minut.

Casa Bea
Casa Bea

9,1 / 10 (15 hodnocení)

Casa Bea se nachází asi 25 km od jezera Covadonga a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento venkovský dům nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Venkovský dům stojí 30 km od stezky Cares Trail a 36 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Asturias je to 119 km.

La casita del violi
La casita del violi

8,5 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování La casita del violi máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La casita del violi se nachází v Lleníně v Asturii a má balkon. Tento prázdninový dům se nachází 36 km od La Cueva de Tito Bustillo a golfového hřiště La Rasa de Berbes. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 25 km od jezera Covadonga a 30 km od stezky Cares Trail. Na letiště Asturias je to 119 km.