Ubytování ve městě Linares de Riofrío

Město Linares de Riofrío se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Linares de Riofrío nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Linares de Riofrío

Casa Rural La Cuadraá
Casa Rural La Cuadraá

10 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural La Cuadraá se nachází v Linares de Riofrío, v horní části přírodní rezervace Sierra de Francia. Nabízí soukromou zahradu a terasu s grilem. Venkovský dům La Cuadraá má 5 ložnic s péřovými peřinami a 2 koupelny s fénem, ručníky a toaletními potřebami zdarma. K dispozici jsou 2 obývací pokoje, z nichž jeden má kamenný krb. Dům má TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač a hudební systém. K dispozici jsou stolní hry. V dobře vybavené kuchyni najdete řadu spotřebičů, jako je sklokeramická varná deska a myčka nádobí. K dispozici je kuchyňské nádobí a dřevo. Casa Rural La Cuadraá má nepřetržitě otevřenou recepci s turistickými informacemi. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně lyžování, cyklistiky a pěší turistiky. Salamanca je vzdálená 30 minut jízdy a sjezdovky La Covatilla 50 km.Parkování na místě je zdarma.

Casa Rural Jim Morrison
Casa Rural Jim Morrison

7,8 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Jim Morrison máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Jim Morrison se nachází v Linares De Riofrío a nabízí TV s plochou obrazovkou a klimatizaci. Tento venkovský dům se nachází 66 km od letiště Salamanca. Tento dům v rustikálním stylu má 3 ložnice, kamenné zdi a stropy s dřevěnými trámy. K dispozici jsou 2 koupelny se sprchou a malá kuchyň se sklokeramickým sporákem a mikrovlnnou troubou. V obývacím pokoji mohou hosté relaxovat na pohovkách u kamna na dřevo a sledovat TV s plochou obrazovkou. V okolí se můžete věnovat lyžování, pěší turistice, rybaření a dalším outdoorovým aktivitám. Restaurace, bary a supermarkety najdete v okruhu 50 metrů. Casa Rural Jim Morrison se nachází 1 hodinu jízdy od lyžařského střediska La Covatilla a 46 km od pohoří Las Batuecas-Sierra De Francia.