Ubytování ve městě Linarejos

Město Linarejos se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Linarejos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Linarejos

Hotel Rural El Caseron de Linarejos
Hotel Rural El Caseron de Linarejos

9,1 / 10 (309 hodnocení)

Tento venkovský dům z 19. století se nachází v obci Linarejos v pohoří Sierra de Culebra v Kastilii a Leónu. Nabízí tradiční restauraci a rustikální pokoje s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. Caseron de Linarejos má restauraci ve venkovském stylu s krbem. Nabízí řadu tradičních kastilských jídel, včetně pečeného masa v peci na dřevo. K dispozici je také sklep s různými kvalitními místními víny. Hotel se nachází v přírodní rezervaci, která je domovem největší populace vlků v západní Evropě. Do krásného portugalského města Bragança dojedete autem za hodinu a k jezeru Sanabria za 45 minut.

El Mirador de las Candelas
El Mirador de las Candelas

9,1 / 10 (26 hodnocení)

El Mirador de las Candelas se nachází v obci Linarejos, 36 km od jezera Sanabria a 45 km od hradu Braganca. Nabízí zahradu a terasu. Apartmán má balkon a výhled na hory. Prázdninový dům má 4 ložnice a 1 koupelnu s bidetem, vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Bragança je to 43 km.