Ubytování ve městě Libros

Město Libros se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Libros nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Libros

Casa Rural Teresa
Casa Rural Teresa

9 / 10 (190 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Teresa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Teresa se nachází v obci Libros, 27 km od Teruelu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. V červenci a srpnu mají hosté volný vstup do městského bazénu. Pokoje mají hydromasážní sprchu s funkcí sauny. Všechny pokoje mají dřevěné podlahy, topení, balkon a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. Hosté mohou relaxovat v salonku s krbem nebo v knihovně. K dispozici je bar a restaurace, která podává tradiční kuchyni. Na místě je malé muzeum zemědělské historie s nádobím používaným v minulosti. Nedaleko je k dispozici bezplatné parkoviště. K dispozici je lyžařské vybavení a vstupenky. Lyžařský areál Javalambre je vzdálený 30 km.

Casa de la abuela María
Casa de la abuela María

8 / 10 (21 hodnocení)

K dispozici je terasa. Casa de la abuela María nabízí ubytování v Librosu. Apartmány mají balkon, TV a vlastní koupelnu se sprchou. Některé apartmány mají kuchyň s varnou deskou. Na letiště Valencia je to 169 km.