Ubytování ve městě Liaño

Město Liaño se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Liaño nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Liaño

La Cabaña de Carmen, entre Santander y Cabárceno.
La Cabaña de Carmen, entre Santander y Cabárceno.

10 / 10 (5 hodnocení)

La Cabaña de Carmen, entre Santander y Cabárceno. Ubytování se nachází v obci Liaño, 13 km od přístavu Santander, 14 km od přístavu Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Vila se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 6 ložnic, 6 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Vila stojí 17 km od kasina El Sardinero a paláce La Magdalena. Na letiště Santander je to 9 km.

Hotel Peñas Blancas
Hotel Peñas Blancas

9,6 / 10 (181 hodnocení)

Hotel Peñas Blancas se nachází v obci Liaño, 13 km od přístavu Santander, a nabízí ubytování s fitness centrem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a společným salonkem. Nabízí terasu, bar a tenisový kurt. Nabízí venkovní bazén, úschovnu zavazadel a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje jsou vybavené psacím stolem. Hotel Peñas Blancas má pokoje s TV s plochou obrazovkou a fénem. Každé ráno se podává snídaně à la carte. Hotel Peñas Blancas má dětské hřiště. V Liañu a okolí se můžete věnovat pěší turistice. Hotel Peñas Blancas je vzdálený 14 km od přístavu Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 9 km.

EL PALACIO DE LIAÑO
EL PALACIO DE LIAÑO

EL PALACIO DE LIAÑO se nachází v obci Liaño a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic, kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také dětské hřiště. EL PALACIO DE LIAÑO stojí 13 km od přístavu Santander a 14 km od Puerto Chica. Na letiště Santander je to 8 km.