Ubytování ve městě Lema

Město Lema se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lema nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lema

Vila do Sal
Vila do Sal

8,9 / 10 (48 hodnocení)

Hotel Lema se nachází na ostrově Lema, 200 metrů od pláže Playa de la piedra de Sal a necelý 1 km od pláže Praia. das Vila do Sal nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na moře. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. K dispozici je také gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Vila stojí 1 km od pláže Praia de Baldaio. Do Sal se nachází 36 km od Herkulovy věže. Na letiště A Coruña je to 33 km.

Casa As Marismas entre Razo y Baldayo
Casa As Marismas entre Razo y Baldayo

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Casa As Marismas entre Razo nabízí výhled do zahrady. y Baldayo nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 35 km od Herkulovy věže. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat rybaření. Prázdninový dům stojí 35 km od akvária Finisterrae a 31 km od vlakového nádraží Renfe A Coruna. Letiště A Coruña leží 32 km odtud. As Marismas entre Razo Y Baldayo.