Ubytování ve městě Leiva

Město Leiva se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Leiva nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Leiva

Apartamentos Turísticos Leiva -La Rioja
Apartamentos Turísticos Leiva -La Rioja

8,9 / 10 (81 hodnocení)

Apartamentos Turísticos Leiva -La Rioja se nachází v Leivě a nabízí ubytování s výhledem na město, terasou, restaurací a barem. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Apartmány mají balkon, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. Na místě je dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a kanoistice. Apartamentos Turísticos Leiva -La Rioja stojí 20 km od čtvrti Rioja Alta a 46 km od kláštera San Juan de Ortega. Na letiště Vitoria je to 61 km.

La Cabañita de Leiva
La Cabañita de Leiva

8,9 / 10 (19 hodnocení)

La Cabañita de Leiva se nachází v Leivě, 20 km od čtvrti Rioja Alta, 46 km od kláštera San Juan de Ortega a 47 km od města Yacimientos de Atapuerca, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 5 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. K dispozici jsou také 2 koupelny s vanou, pračkou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Na letiště Vitoria je to 61 km.