Ubytování ve městě Lanchares

Město Lanchares se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lanchares nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lanchares

El Pontón de Lanchares
El Pontón de Lanchares

9,8 / 10 (14 hodnocení)

El Pontón de Lanchares se nachází v Lanchares a nabízí vířivku. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, výhled na řeku a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen se sprchou. K dispozici je také 5 koupelen s vířivkou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Personál recepce vám vždy ochotně poskytne informace. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Letiště Santander je ve vzdálenosti 86 km.

Mirador de Lanchares
Mirador de Lanchares

7,4 / 10 (5 hodnocení)

El Mirador de Lanchares je venkovská nemovitost v krásné krajině Lanchares, 500 metrů od přehrady Ebro. Dům je zařízený v rustikálním stylu a má dřevěné podlahy a strop s odhalenými dřevěnými trámy. Pokoje mají ložní prádlo a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a ručníky. Okolí je ideální pro rybaření, pěší turistiku a pozorování ptáků. El Mirador de Lanchares stojí 13 minut jízdy od termálních lázní Balneario de Corconte a 15 km od Reinosy. Přírodní rezervace Saja-Besaya je vzdálená 35 km. Letiště Santander je vzdálené 15 minut jízdy.