Ubytování ve městě La Vall de Santa Creu

Město La Vall de Santa Creu se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Vall de Santa Creu nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Vall de Santa Creu

CAN BALDIRET
CAN BALDIRET

9,5 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování CAN BALDIRET máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CAN BALDIRET se nachází v La Vall de Santa Creu a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nachází se 2,2 km od přístavu Platja de la Vall a nabízí sdílenou kuchyň. Vila má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Součástí vily je wellness centrum s vířivkou. Na místě si můžete zahrát kulečník a v okolí se věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 2,6 km od Platja d'en Pere Esteve a 24 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 81 km.

Apartment La Rectoria II
Apartment La Rectoria II

7 / 10 (3 hodnocení)

Apartment La Rectoria II se nachází asi 2,5 km od Platja d'en Pere Esteve a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 2,1 km od přístavu Platja Port de la Vall a nabízí neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán je vzdálený 24 km od golfového hřiště Peralada Golf a 28 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to 81 km.

Apartment La Rectoria
Apartment La Rectoria

5,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment La Rectoria se nachází asi 2,5 km od Platja d'en Pere Esteve a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 2,1 km od přístavu Platja Port de la Vall a nabízí neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán je vzdálený 24 km od golfového hřiště Peralada Golf a 28 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to 81 km.