Ubytování ve městě La Torre

Město La Torre se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Torre nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Torre

Amazing Apartment In El Puig De Santa Maria With Outdoor Swimming Pool And 2 Bedrooms
Amazing Apartment In El Puig De Santa Maria With Outdoor Swimming Pool And 2 Bedrooms

Apartmán Amazing V El Puig De Santa Maria s venkovním bazénem And 2 Bedrooms se nachází v La Torre, 1,2 km od Platja El Puig, 18 km od Jardines de Monforte a 18 km od zahrad Turia. Tento apartmán se nachází 19 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí a baziliky de la Virgen de los Desamparados. Apartmán má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Apartmán je vzdálený 19 km od vlakového nádraží Norte a 20 km od přístavu Puerto de Valencia. Na letiště Valencia je to 29 km. In El Puig De Santa Maria s venkovním bazénem A 2 ložnice.

Fantástico apartamento en primerísima línea playa
Fantástico apartamento en primerísima línea playa

8,1 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Fantástico apartamento en primerísima línea playa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Fantástico apartamento en primerísima s výhledem na moře línea playa se nachází asi 1,6 km od Platja El Puig a nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Jardines de Monforte leží 18 km od apartmánu a do zahrad Turia je to 19 km. Fantástico apartamento en primerísima línea playa leží 30 km od letiště ve Valencii. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.