Ubytování ve městě La Tierra del Trigo

Město La Tierra del Trigo se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Tierra del Trigo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Tierra del Trigo

CASA TIO MANUEL
CASA TIO MANUEL

9,2 / 10 (5 hodnocení)

CASA TIO MANUEL se nachází v La Tierra del Trigo a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi, sdílený lounge a terasu. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, lednicí, rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou. Ve vlastní koupelně najdete bidet, bezplatné toaletní potřeby a fén. Venkovský dům má také gril. CASA TIO MANUEL stojí 30 km od Los Gigantes a 43 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 53 km.

Casa Abuela Nata
Casa Abuela Nata

Casa Abuela Nata se nachází v La Tierra del Trigo, pouhých 30 km od Los Gigantes, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům je vzdálený 43 km od aquaparku Aqualand a 34 km od botanické zahrady. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 34 km od parku Taoro a náměstí Plaza Charco. Casa Abuela Nata leží 54 km od letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna.