Ubytování ve městě La Robla

Město La Robla se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Robla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Robla

Posada La Milana
Posada La Milana

8,4 / 10 (59 hodnocení)

Posada La Milana se nachází v obci La Robla, 26 km od kostela San Isidoro a kláštera San Marcos. Nabízí výhled na hory, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají parketové podlahy, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, jídelní kout, satelitní TV s plochou obrazovkou a sdílenou koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Venkovský dům stojí 26 km od katedrály Leon a paláce Palacio del Conde Luna. Letiště León je ve vzdálenosti 30 km.

Apartamentos Turísticos Buenavista
Apartamentos Turísticos Buenavista

Apartamentos Turísticos Buenavista se nachází v La Robla, 25 km od kláštera San Marcos a katedrály Leon, a nabízí výhled na hory. Nachází se 25 km od kostela San Isidoro a poskytuje služby concierge. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. Apartmán je vzdálený 26 km od paláce Palacio del Conde Luna a 25 km od muzea MUSAC-Castile & León. Na letiště León je to 29 km.