Ubytování ve městě La Rinconada

Město La Rinconada se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Rinconada nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Rinconada

Anexo de invitados
Anexo de invitados

10 / 10 (1 hodnocení)

Anexo de invitados se nachází v La Rinconada a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Prázdninový dům je vzdálený 13 km od zábavního parku Isla Mágica a 14 km od náměstí Plaza de Armas. Letiště Sevilla leží 15 km daleko.

Hotel Torre del Oro
Hotel Torre del Oro

7,3 / 10 (102 hodnocení)

Hotel Torre de Oro se nachází v San José de la Rinconada, pouhých 15 minut jízdy od centra Sevilly. Nabízí nepřetržitě otevřenou recepci a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Torre de Oro má pokoje s mramorovou podlahou a psacím stolem. Všechny jsou vybavené TV. V hotelové restauraci se podávají tradiční andaluská jídla. K dispozici je také café bar s nabídkou občerstvení a nápojů. Sevilla je domovem krásného paláce Alcázar a býčí arény Maestranza. Na sevillské letiště dojedete autem za pouhých 15 minut.