Ubytování ve městě La puebla de Labarca

Město La puebla de Labarca se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La puebla de Labarca nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La puebla de Labarca

Casa Rural Kandela Etxea
Casa Rural Kandela Etxea

8,8 / 10 (21 hodnocení)

Casa Rural Kandela Etxea se nachází na klidném venkově v La Puebla de Labarca a nabízí terasu. V okolí se můžete věnovat kanoistice. Hosté mohou využívat sdílenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a kávovarem a sdílenou koupelnu s pračkou a sprchou. Kandela Etxea Casa Rural se nachází 400 metrů od řeky Ebro. Na letiště Pamplona je to 100 km.

Casa Pichon Etxea
Casa Pichon Etxea

8,4 / 10 (7 hodnocení)

Casa Pichon Etxea se nachází v La puebla de Labarca, 18 km od muzea La Rioja, katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Nabízí zahradu a sdílený lounge. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a stolnímu tenisu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Farma má terasu, výhled na hory, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Farma stojí 18 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a 19 km od vlakového nádraží Logrono. Casa Pichon Etxea stojí 32 km od letiště Logroño-Agoncillo. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Bodega Don Balbino
Bodega Don Balbino

8 / 10 (18 hodnocení)

Bodega Don Balbino se nachází v La puebla de Labarca, 18 km od muzea La Rioja a katedrály Santa María de la Redonda, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a společným salonkem. Farma má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a bidetem. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. Bodega Don Balbino stojí 18 km od radnice Logroño a Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 31 km.