Ubytování ve městě La Joya

Město La Joya se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Joya nabízíme 18 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Joya

Casa Rural La Higuera 2
Casa Rural La Higuera 2

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural La Higuera 2 se nachází v La Joya a nabízí soukromý bazén a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Prázdninový dům je vzdálený 49 km od muzea Jorge Rando a 50 km od Muzea skla a křišťálu. Na letiště Malaga je to 37 km.

Luxury villa with great mountain views pool sauna bubble bath and padel court
Luxury villa with great mountain views pool sauna bubble bath and padel court

10 / 10 (1 hodnocení)

Luxury villa with great mountain views pool sauna bubble bath and padel court se nachází v La Joya, 49 km od muzea Jorge Rando a muzea skla a křišťálu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a tenisovým kurtem. Vila má také vlastní bazén. Vila má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Během pobytu mohou hosté využívat wellness centrum s vířivkou a saunou. Luxusní vila s krásným výhledem na hory má venkovní bazén, saunu s bublinkovou koupelí, kurt na paddle tenis, gril a terasu. Ubytování je vzdálené 49 km od Picassova muzea a 50 km od pevnosti Alcazaba. Letiště Malaga je vzdáleno 59 km.

Casa Rural Lo Pinto
Casa Rural Lo Pinto

9,3 / 10 (19 hodnocení)

Casa Rural Lo Pinto se nachází 48 km od muzea Jorge Rando a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Venkovský dům má také terasu. Casa Rural Lo Pinto má venkovní bazén a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Muzeum skla a křišťálu a Picassovo muzeum jsou vzdálené 49 km. Casa Rural Lo Pinto stojí 58 km od letiště Malaga. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.

Casa Rural La Parada
Casa Rural La Parada

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rural La Parada se nachází v La Joya a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nachází se 49 km od muzea Jorge Rando a nabízí restauraci a bezplatné parkování. Tento venkovský dům má 3 ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Venkovský dům stojí 49 km od Muzea skla a křišťálu a Picassova muzea. Casa Rural La Parada stojí 37 km od letiště Malaga. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.

Traditional Family Cottage steps away from the Centre
Traditional Family Cottage steps away from the Centre

9 / 10 (2 hodnocení)

Traditional Family Cottage steps away from the Centre se nachází jen 48 km od muzea Jorge Rando v La Joya a nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem. Prázdninový dům s vlastním bazénem, grilem a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň se sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 49 km od Muzea skla a křišťálu a Picassova muzea. Na letiště Malaga je to 53 km. Tradiční rodinná chata jen pár kroků od centra.

Holiday home in a pretty enclave La Joya
Holiday home in a pretty enclave La Joya

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home in a pretty enklave La Joya má vlastní bazén. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, terasu a gril. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 samostatných ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň se sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má venkovní bazén. Na letiště Malaga je to 40 km.

Acogedora Suite con entrada independiente.
Acogedora Suite con entrada independiente.

8,8 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Acogedora Suite con entrada independiente. máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Acogedora Suite con entrada independiente nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. Nachází se v La Joya. Nabízí bezplatné Wi-Fi, venkovní bazén, zahradu a terasu. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Na letiště Malaga je to 40 km.

Beautiful Cottage in La Joya with Private Swimming Pool
Beautiful Cottage in La Joya with Private Swimming Pool

8 / 10 (4 hodnocení)

Beautiful Cottage in La Joya with Private Swimming Pool se nachází v La Joya a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, pračkou a sporákem. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Prázdninový dům má terasu. Beautiful Cottage in La Joya with Private Swimming Pool má zahradu, gril a venkovní bazén. Na letiště Malaga je to 64 km.

Guest house in a traditional Andalusian country estate
Guest house in a traditional Andalusian country estate

8 / 10 (3 hodnocení)

Penzion se nachází v tradičním andaluském venkovském sídle, asi 47 km od muzea Jorge Rando, a nabízí ubytování s venkovním bazénem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také soukromý bazén. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 1 koupelnu s bidetem. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. K dispozici je také gril a terasa. Penzion v tradičním andaluském venkovském sídle stojí 48 km od Muzea skla a křišťálu a Picassova muzea. Na letiště Malaga je to 57 km.

Cosy Cottage in Antequera with Swimming Pool
Cosy Cottage in Antequera with Swimming Pool

8 / 10 (2 hodnocení)

Cosy Cottage in Antequera with Swimming Pool se nachází v obci La Joya a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 4 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má terasu. Cosy Cottage in Antequera with Swimming Pool nabízí zahradu, gril a venkovní bazén. Na letiště Malaga je to 64 km.

Restful Cottage in Los Nogales with Private Swimming Pool
Restful Cottage in Los Nogales with Private Swimming Pool

8 / 10 (1 hodnocení)

Restful Cottage in Los Nogales with Private Swimming Pool se nachází v La Joya a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, terasu a gril. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň se sporákem a myčkou nádobí a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má venkovní bazén. Na letiště Malaga je to 43 km.

Traditional Andalusian villa in La Higuera
Traditional Andalusian villa in La Higuera

Traditional Andalusian villa in La Higuera se nachází v La Joya, 48 km od muzea Jorge Rando a 49 km od muzea skla a krystalu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Vila má také vlastní bazén. Vila má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén a terasu. Traditional Andalusian villa in La Higuera stojí 49 km od Picassova muzea a pevnosti Alcazaba. Na letiště Malaga je to 58 km.

Modern Cottage in La Joya with Private Pool
Modern Cottage in La Joya with Private Pool

7 / 10 (2 hodnocení)

Modern Cottage in La Joya with Private Pool se nachází v La Joya a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, terasu a gril. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také venkovní bazén. Modern Cottage in La Joya with Private Pool stojí 43 km od letiště Malaga.

Luxury Villa with Private Pool in Almogia Andalusia
Luxury Villa with Private Pool in Almogia Andalusia

6,3 / 10 (3 hodnocení)

Luxury Villa with Private Pool se nachází v La Joya, 32 km od vlakového nádraží Malaga María Zambrano a muzea Jorge Rando, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Vila má 4 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, pračkou, lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila má venkovní bazén a terasu. Luxury Villa with Private Pool in Almogia Andalusia stojí 33 km od Picassova muzea a pevnosti Alcazaba. Na letiště Malaga je to 37 km.

Luxurious Villa in Antequera with Private Pool
Luxurious Villa in Antequera with Private Pool

6 / 10 (5 hodnocení)

Luxurious Villa in Antequera with Private Pool se nachází v La Joya a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Vila stojí 47 km od Picassova muzea a pevnosti Alcazaba. Vila má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu s vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila má také terasu. Luxurious Villa in Antequera with Private Pool nabízí zahradu, gril a venkovní bazén. Ubytování je vzdálené 46 km od muzea Jorge Rando a 47 km od Muzea skla a křišťálu. Na letiště Malaga je to 56 km.

Peaceful Cottage in La Joya with Private Pool
Peaceful Cottage in La Joya with Private Pool

6 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Peaceful Cottage in La Joya with Private Pool máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Peaceful Cottage in La Joya with Private Pool se nachází ve městě La Joya, pouhých 49 km od muzea Jorge Rando, a nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem. Prázdninový dům s vlastním bazénem, grilem a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 50 km od Muzea skla a křišťálu a Picassova muzea. Na letiště Malaga je to 54 km.

Awesome Home In Villanueva De La Conc, With 3 Bedrooms, Wifi And Outdoor Swimming Pool
Awesome Home In Villanueva De La Conc, With 3 Bedrooms, Wifi And Outdoor Swimming Pool

Úžasný dům ve Villanueva De La ConcWifi And Outdoor Swimming Pool se nachází ve městě La Joya, 47 km od muzea skla a krystalu, Picassova muzea a pevnosti Alcazaba. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům má výhled na hory a je vzdálený 46 km od muzea Jorge Rando. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům stojí 48 km od parku Malaga a vlakového nádraží Malaga María Zambrano. Na letiště Malaga je to 51 km. Ve Villanueva De La Conc, se 3 ložnicemi, Wifi a venkovní bazén.

Appealing holiday home in Andaluc a with private pool
Appealing holiday home in Andaluc a with private pool

Appealing holiday home in Andaluc a with private pool se nachází v La Joya a nabízí terasu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Appealing holiday home in Andaluc nabízí zahradu, gril, venkovní bazén a soukromý bazén. Na letiště Malaga je to 40 km.