Ubytování ve městě La Gudiña

Město La Gudiña se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Gudiña nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Gudiña

HOTEL BRUMA II
HOTEL BRUMA II

8,3 / 10 (235 hodnocení)

V ubytování HOTEL BRUMA II máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. HOTEL BRUMA II se nachází v La Gudiña a nabízí bar a terasu. Nabízí restauraci, nepřetržitě otevřenou recepci, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Za příplatek je k dispozici soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. HOTEL BRUMA II poskytuje pokoje s klimatizací a šatní skříní. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. HOTEL BRUMA II stojí 44 km od města Chaves a 43 km od města Bragança.

Hotel relojero
Hotel relojero

6,7 / 10 (53 hodnocení)

Hotel relojero se nachází v La Gudiña a nabízí bar. K dispozici je pokojová služba a restaurace. K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hotel relojero podává kontinentální snídani. Na letiště Bragança je to 68 km.