Ubytování ve městě La Cabaneta

Město La Cabaneta se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Cabaneta nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Cabaneta

VILLA ALENAR - Marratxi- Mallorca
VILLA ALENAR - Marratxi- Mallorca

10 / 10 (2 hodnocení)

VILLA ALENAR - Marratxi- Mallorca se nachází 13 km od přístavu Palma a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Vila stojí 14 km od jachtařského klubu Palma a 17 km od golfového hřiště Son Vida. Na letiště Palma de Mallorca je to 18 km.

Bellviure Luxury Villa MALLORCA
Bellviure Luxury Villa MALLORCA

10 / 10 (1 hodnocení)

Bellviure Luxury Villa MALLORCA se nachází ve městě La Cabaneta a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky, španělsky a francouzsky. K dispozici je také gril. Bellviure Luxury Villa MALLORCA nabízí půjčovnu lyžařského vybavení a přímý přístup na sjezdovku. Ubytování je vzdálené 12 km od přístavu Palma a 13 km od jachtařského klubu Palma. Bellviure Luxury Villa MALLORCA stojí 18 km od letiště Palma de Mallorca. Za příplatek lze zajistit dopravu na letiště.

Villa Sa Cabaneta
Villa Sa Cabaneta

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Villa Sa Cabaneta se nachází v La Cabaneta a nabízí ubytování se soukromým bazénem, bezplatným Wi-Fi a soukromým parkovištěm. Palma de Mallorca je vzdálená 15 km. Vila má 6 ložnic, plně vybavenou kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou a 3 koupelny se sprchou. Nechybí ani TV. Obývací pokoj a ložnice jsou klimatizované. Vila má venkovní bazén. Nabízí gril a terasu. Villa Sa Cabaneta stojí 45 km od Alcudie. Na letiště Palma de Mallorca je to 15 km.

Cal Secretari Vell - Turismo de Interior
Cal Secretari Vell - Turismo de Interior

9,4 / 10 (194 hodnocení)

V ubytování Cal Secretari Vell - Turismo de Interior máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Secretari Vell - Turismo de Interior se nachází v La Cabaneta, 14 km od přístavu Palma, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a terasou. Nabízí turistické informace, úschovu zavazadel a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hosté si mohou vychutnat středomořskou a španělskou kuchyni v restauraci nebo si dát koktejl v baru. Všechny pokoje mají šatní skříň. Pokoje mají vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma a některé také balkon nebo výhled na město. Cal Secretari Vell - Turismo de Interior má pokoje s klimatizací a psacím stolem. Každé ráno se podává snídaně à la carte. Cal Secretari Vell - Turismo de Interior stojí 15 km od jachtařského klubu Palma a 18 km od golfového hřiště Son Vida. Na letiště Palma de Mallorca je to 18 km.

Ca´n RoSer
Ca´n RoSer

9,4 / 10 (18 hodnocení)

Ca'n RoSer se nachází v La Cabaneta a nabízí venkovní bazén, fitness centrum a zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 9 km od města Palma de Mallorca a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Vila má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 4 koupelny s vířivkou. Hosté mohou využívat wellness centrum. Ca'n RoSer nabízí také gril a terasu. Ubytování má rozlohu 400m2 a rozkládá se na 2 podlažích a pozemku o rozloze 5000 m2. Ubytování je vzdálené 9 km od letoviska Can Pastilla a 12 km od letoviska El Arenal. Ca'n RoSer stojí 7 km od letiště Palma de Mallorca a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Hermosa casa de vacaciones CA NA MALEN
Hermosa casa de vacaciones CA NA MALEN

9,1 / 10 (7 hodnocení)

Hermosa casa de vacaciones CA NA MALEN nabízí ubytování s výhledem do zahrady, venkovním bazénem a balkonem, asi 13 km od přístavu Palma. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Na místě si lze pronajmout auto. Hermosa casa de vacaciones CA NA MALEN stojí 14 km od jachtařského klubu Palma a 18 km od golfového hřiště Son Vida. Na letiště Palma de Mallorca je to 19 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Amazing Home In Marraxinet With Wifi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool
Amazing Home In Marraxinet With Wifi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool

Amazing Home In Marraxinet With Wifi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool se nachází v La Cabaneta, 13 km od jachtařského klubu Palma, 17 km od golfového hřiště Son Vida a 31 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 12 km od přístavu Palma a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, 4 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 11 km od stanice Palma Intermodal a kongresového centra Palma. Na letiště Palma de Mallorca je to 18 km. V Marraxinet s Wifi, venkovní bazén a bazén.

Ca Ses Moneies
Ca Ses Moneies

Ca Ses Moneies se nachází v La Cabaneta, 16 km od jachtařského klubu Palma a 17 km od přístavu Palma. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům je vzdálený 19 km od golfového hřiště Son Vida Golf a 34 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa. Letiště Palma de Mallorca je vzdáleno 18 km.

Joan Deia Escultor
Joan Deia Escultor

Joan Deia Escultor se nachází v La Cabaneta a nabízí saunu. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Vila stojí 12 km od přístavu Palma a 13 km od jachtařského klubu Palma. Na letiště Palma de Mallorca je to 17 km.