Ubytování ve městě La Asomada

Město La Asomada se nachází v regionu Fuerteventura ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Asomada nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Asomada

COUNTRY HOME
COUNTRY HOME

9,5 / 10 (19 hodnocení)

COUNTRY HOME se nachází v La Asomada, 18 km od Eco Museo de Alcogida a 19 km od golfového klubu Fuerteventura. Nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům se nachází v přízemí a má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, pračkou, varnou deskou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Fuerteventura je to 11 km.

Vv Masé
Vv Masé

7,4 / 10 (7 hodnocení)

Vv Masé se nachází v obci La Asomada, 10 minut jízdy od města Puerto del Rosario, a nabízí soukromý venkovní bazén s lehátky, saunu, malou posilovnu a zařízenou verandu. Vila je zařízená v elegantním moderním stylu a má obývací pokoj se satelitní TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. Kuchyňský kout je vybaven sporákem, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a pračkou. Jedna z ložnic má postel s nebesy. V hlavní koupelně je vana. V salonku je zdarma dostupné Wi-Fi a k dispozici je také parkoviště. Na místě je k dispozici úschovna jízdních kol a informace o trasách v okolí. Vv Masé se nachází na klidném místě uprostřed zahrad a ovocných stromů, pouhých 10 minut jízdy od nejbližší pláže. Na letiště Fuerteventura dojedete za 15 minut.

The Country House
The Country House

6,6 / 10 (7 hodnocení)

The Country House se nachází v La Asomada a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. 8 km od muzea Casa Museo Unamuno Fuerteventura. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 16 km od muzea Eco Museo de Alcogida a 20 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 11 km.