Ubytování ve městě La Aljorra

Město La Aljorra se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Aljorra nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Aljorra

Cortijo El Pericón
Cortijo El Pericón

10 / 10 (2 hodnocení)

Cortijo El Pericón se nachází v La Aljorra, 24 km od golfového rezortu Mar Menor a 37 km od golfového hřiště La Manga Club North. Nabízí klimatizaci. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 38 km od golfového hřiště La Manga Club West a golfového hřiště La Manga Club South. Cortijo El Pericón stojí 21 km od mezinárodního letiště Region de Murcia.

Casa Azul Aljorra 4 dormitorios
Casa Azul Aljorra 4 dormitorios

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Azul Aljorra 4 dormitorios se nachází v obci La Aljorra a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 33 km od klubu La Manga a 19 km od golfového rezortu Mar Menor. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 16 km.