Ubytování ve městě La Acebosa

Město La Acebosa se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Acebosa nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Acebosa

Casa rural 47, La Acebosa, San Vicente de la Barquera
Casa rural 47, La Acebosa, San Vicente de la Barquera

6 / 10 (35 hodnocení)

Casa rural 47, La Acebosa, San Vicente de la Barquera se nachází v La Acebose, 48 km od golfového hřiště Abra del Pas, 13 km od paláce Sobrellano a 14 km od Gaudího paláce El Capricho de Gaudi. Tento prázdninový dům je vzdálený 42 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 20 km od jeskyně Soplao a 36 km od města Desfiladero de la Hermida. Na letiště Santander je to 57 km.

Casa rural en la acebosa, San Vicente de la Barquera
Casa rural en la acebosa, San Vicente de la Barquera

6 / 10 (14 hodnocení)

Casa rural en la acebosa, San Vicente de la Barquera se nachází v La Acebose, 48 km od golfového hřiště Abra del Pas a 13 km od paláce Sobrellano. Nabízí výhled na hory. Tento prázdninový dům se nachází 14 km od města El Capricho de Gaudi a 20 km od jeskyně Soplao. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a vanou. K dispozici je také posezení a koupelna. Prázdninový dům stojí 36 km od města Desfiladero de la Hermida a 42 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Na letiště Santander je to 57 km.