Ubytování ve městě L'Espunyola

Město L'Espunyola se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě L'Espunyola nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě L'Espunyola

La Pallissa de Cal Esquerrà
La Pallissa de Cal Esquerrà

10 / 10 (5 hodnocení)

La Pallissa de Cal Esquerrà se nachází v obci L'Espunyola a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Vila má vlastní bazén a v okolí se můžete věnovat cyklistice a stolnímu tenisu. Vila s terasou a výhledem na hory má 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 7 koupelen se sprchou. K dispozici je také 7 koupelen s vířivkou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám kdykoliv pomůže. Hosté si mohou zaplavat v krytém bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření nebo relaxovat v zahradě. Vila stojí 23 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 33 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 88 km.

Casa Cal Saboya
Casa Cal Saboya

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Casa Cal Saboya se nachází přibližně 29 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén a terasu. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Venkovský dům stojí 31 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 36 km od zahrad Artigas. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 85 km.

Cal Majoral
Cal Majoral

8,5 / 10 (279 hodnocení)

V ubytování Cal Majoral máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Majoral je zrekonstruovaný katalánský venkovský dům, který se nachází 2 km od města L'Espunyola, a nabízí vlastní restauraci. Tento hotel nabízí pokoje v rustikálním stylu s vlastním balkonem a výhledem na hory. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi a satelitní TV. Nechybí ani vlastní koupelna s fénem. V hotelové restauraci se podávají výborná jídla a široký výběr vín. K dispozici je také bar, sdílený lounge a herna. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Cal Majoral stojí 12 km od města Berga a 30 km od přírodní rezervace Cadi-Moixero Natrue.