Ubytování ve městě Jesus Pobre

Město Jesus Pobre se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Jesus Pobre nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jesus Pobre

Los Arcos, Javea
Los Arcos, Javea

9 / 10 (2 hodnocení)

Los Arcos, Javea se nachází ve čtvrti Montgo v Jesus Pobre, pouhých 49 km od Terra Natura, a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu a bar. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a šnorchlování. Vila má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Los Arcos, Javea poskytuje službu půjčení aut. Ubytování je vzdálené 49 km od aquaparku Aqua Natura a 10 km od autobusového nádraží Denia. Letiště Alicante–Elche Miguel Hernández, 102 km od Los Arcos, Javea, nabízí placenou dopravu na letiště.

Hostal Tres Molins
Hostal Tres Molins

8,4 / 10 (203 hodnocení)

Hostal Tres Molins se nachází v obci Jesús Pobre a nabízí pokoje s balkonem nebo terasou. Nabízí snadný přístup k nedalekému parku Macizo de Montgó a je vzdálen pouhých 15 minut jízdy od pláží Dénia. Hostal Tres Molins má jednoduše zařízené pokoje s klimatizací. K dispozici je TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelna. V Jesús Pobre najdete malý výběr kaváren a obchodů. Dénia má řadu restaurací a barů a je vzdálená pouhých 9 km. Do města Gandia s plážemi dojedete autem za necelých 30 minut. Valencie a Alicante jsou vzdálené přibližně 100 km.

Holiday Home Bisserot by Interhome
Holiday Home Bisserot by Interhome

8,3 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Bisserot se nachází v Jesus Pobre, 48 km od aquaparku Aqua Natura, 8,8 km od autobusového nádraží Denia a 9,2 km od hradu Denia. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má patio a 4 ložnice. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na hory, TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou a fénem. Prázdninový dům stojí 16 km od hory El Montgó a 25 km od přírodního parku Peñón de Ifach. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 100 km.

Apartment Los Lagos by Interhome
Apartment Los Lagos by Interhome

7 / 10 (5 hodnocení)

Tříhvězdičkový apartmán Los Lagos se nachází ve městě Jesus Pobre ve Valencii a nabízí bezplatné Wi-Fi. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 48 km od Terra Natura. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu s bidetem a vanou nebo sprchou. Nechybí ani TV. Apartmán je vzdálený 48 km od aquaparku Aqua Natura a 10 km od autobusového nádraží Denia. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 101 km.

Tigre
Tigre

Tigre se nachází na atraktivním místě v Jesus Pobre, 46 km od Terra Natura a 47 km od aquaparku Aqua Natura. Nabízí dětské hřiště a služby concierge. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 50 km od aquaparku Aqualandia a 10 km od autobusového nádraží Denia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 99 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Holiday home Els Vossals
Holiday home Els Vossals

Holiday home Els Vossals se nachází v Jesus Pobre a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na hory. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 47 km od Terra Natura a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a lednicí, pračku a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům je vzdálený 48 km od aquaparku Aqua Natura a 11 km od autobusového nádraží Denia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 99 km.

Ladera
Ladera

Ladera se nachází v Jesus Pobre a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám kdykoliv pomůže. K dispozici je také gril. Ladera stojí 48 km od aquaparku Aqua Natura a 9,4 km od autobusového nádraží Denia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 100 km.