Ubytování ve městě Jarafuel

Město Jarafuel se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Jarafuel nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jarafuel

Los Valientes Gitanos
Los Valientes Gitanos

9,1 / 10 (10 hodnocení)

Los Valientes Gitanos se nachází v Jarafuelu a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento bed and breakfast má TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat cyklistice. Letiště Albacete je vzdálené 111 km.

Casa Rural El Jarral
Casa Rural El Jarral

8,7 / 10 (114 hodnocení)

Casa Rural El Jarral má terasu a sdílený lounge s pohovkami a krbem. Tento prázdninový dům se nachází v obci Jarafuel, 13 km od přehrady Embalse de Embarcaderos. Casa Rural El Jarral nabízí pokoje s TV, topením a ventilátorem. Každá ložnice má vlastní koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Tento prázdninový dům poskytuje turistické informace. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, cyklistika, rybaření nebo kanoistika. V okruhu 7 minut chůze najdete několik restaurací a obchodů s potravinami. Kaňony Cañones del Júcar s panoramatickým výhledem jsou vzdálené 25 minut jízdy. Do města Almansa dojedete autem za 30 minut. A-31 Dálnice je vzdálená 29 km.