Ubytování ve městě Islares

Město Islares se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Islares nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Islares

Camping Playa Arenillas
Camping Playa Arenillas

8,7 / 10 (36 hodnocení)

Camping Playa Arenillas se nachází v letovisku Islares, nedaleko pláží Playa de Arenillas a Playa Puerto Refugio de Islares. Nabízí terasu, restauraci a bar. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Na místě je k dispozici dětské hřiště. Camping Playa Arenillas stojí necelý 1 km od pláže Playa de Oriñón a 34 km od mostu Vizcaya. Na letiště Bilbao je to 42 km.

Vista mas hermosa del mundo- cantabria
Vista mas hermosa del mundo- cantabria

4 / 10 (1 hodnocení)

Vista mas hermosa del mundo- cantabria se nachází ve městě Islares, 1,3 km od pláže Playa de Arenillas, 1,3 km od pláže Playa Puerto Refugio de Islares a 32 km od mostu Vizcaya. 700 metrů od pláže Playa de Cotonera. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má balkon s výhledem do zahrady, 4 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 35 km od výstaviště Bilbao a 40 km od stanice metra San Mamés. Letiště Bilbao je vzdáleno 40 km.