Ubytování ve městě Ibars de Noguera

Město Ibars de Noguera se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ibars de Noguera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ibars de Noguera

Casa la Vall
Casa la Vall

9,8 / 10 (14 hodnocení)

Casa la Vall se nachází v Ibars de Noguera a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, kanoistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat cyklistice. Casa la Vall stojí 34 km od Oficiální školy zdravotních sester Lleida a Španělského červeného kříže. Na letiště Lleida-Alguaire je to 18 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

CAL PINTOR
CAL PINTOR

8 / 10 (6 hodnocení)

CAL PINTOR s výhledem na hory nabízí ubytování se zahradou a terasou, asi 34 km od Oficiální školy zdravotní péče Lleida. Tento prázdninový dům se nachází 36 km od vlakového nádraží Lleida a Španělské asociace proti rakovině. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. CAL PINTOR stojí 34 km od Španělského červeného kříže a katedrály Vieja de Lleida. Na letiště Lleida-Alguaire je to 18 km.