Ubytování ve městě Herbés

Město Herbés se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Herbés nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Herbés

Cal Ferrer d´Herbers
Cal Ferrer d´Herbers

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Cal Ferrer d'Herbers se nachází v Herbés. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 89 km.

Antigua Casa Pepo y Casa Marieta
Antigua Casa Pepo y Casa Marieta

8,9 / 10 (77 hodnocení)

Antigua Casa Pepo y Casa Marieta se nachází v Herbés a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bidetem a sprchou. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 89 km.

Hotel Mesón La Lonja - Herbers
Hotel Mesón La Lonja - Herbers

8 / 10 (16 hodnocení)

Hotel Mesón La Lonja - Herbers se nachází v Herbés a nabízí sdílený lounge, bar a bezplatné Wi-Fi. Výhled směřuje na město. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také šatní skříň. Hotel Mesón La Lonja - Herbers podává snídani formou bufetu. V restauraci se podávají pokrmy středomořské kuchyně. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. V okolí hotelu Mesón La Lonja - Herbers se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 89 km.