Ubytování ve městě Guaso

Město Guaso se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Guaso nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Guaso

Casa Martín
Casa Martín

9,6 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Casa Martín máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Martín se nachází asi 47 km od Dag Shang Kagyu a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. V okolí chaty se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Chata má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Chata stojí 48 km od města Torreciudad. Casa Martín stojí 135 km od letiště Lleida-Alguaire.

Casa Bestregui
Casa Bestregui

9,3 / 10 (49 hodnocení)

Casa Bestregui se nachází ve městě Guaso, 6 km od . z Ainsy v Aragonských Pyrenejích. Jedná se o starý pevnostní dům ze 16. století, který prošel rekonstrukcí a zachoval si původní kouzlo, jako jsou kamenné podlahy, dřevěné trámy a šikmé stropy. Je vyzdoben tradičním řemeslným a plně vybavený, jako by to byl normální domov. Všechny pokoje mají výhled do zahrady a na hory. Hlavní vchod vede do vnitřní části staré pevnosti, do dvora, který je přístupný klenutou chodbou. Zadní dveře vedou do piknikové zóny a zahrady obklopené přírodou. Vedle hlavního vchodu je přístup do další zahrady s kamenným stolem a lavičkami a výjimečným výhledem. Dům se skládá z obývacího pokoje s plně vybavenou kuchyní a jídelnou, dvou dvoulůžkových ložnic (jedna s dětskou postýlkou) a jedna se třemi samostatnými postelemi, tří toalet, vstupního dvora a starého sklepa, v současné době používaného jako kotel, úklid a pračka. Můžete počítat s dobrým topením, ručníky, povlečení, ložní prádlo a domácí prádlo. K dispozici jsou také elektrické spotřebiče, jako je myčka nádobí, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, toustovač, fén atd. Má strategickou polohu pro návštěvu národního parku Ordesa a Monte Perdido, přírodní rezervace Sierra y Cañones de Guara a přírodní rezervace Posets-Maladeta, nebo vesnic Alquezar nebo Ainsa. Casa Bestregui přijímá hosty Booking.com od 16. června 2014.

La Cicuarala
La Cicuarala

8,8 / 10 (26 hodnocení)

La Cicuarala se nachází v Guasu v Aragonii, 48 km od Dag Shang Kagyu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí, kávovarem a varnou deskou. K dispozici je terasa a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Torreciudad leží 49 km od apartmánu. Na letiště Lleida-Alguaire je to 136 km.