Ubytování ve městě Gotor

Město Gotor se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gotor nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gotor

Casa Rural Los Lilos
Casa Rural Los Lilos

9,1 / 10 (79 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Los Lilos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Los Lilos se nachází ve městě Gotor, 3,5 km od města Illueca, a nabízí restauraci, zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi. Přírodní rezervace Parque Natural del Moncayo je vzdálená 40 km. Toto barevné ubytování v rustikálním stylu je obklopené přírodou a má 3 ložnice a 2 koupelny. K dispozici je plně vybavený kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a sporákem. V obývacím pokoji je krb, TV s plochou obrazovkou a rozkládací pohovka. Ze všech pokojů se otevírá výhled na hory. Casa Rural Los Lilos má také bar. Na požádání lze zajistit donášku potravin a obědové balíčky. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky, rybaření a pěší turistiky. Casa Rural Los Lilos stojí hodinu jízdy od Zaragozy a 82 km od letiště Zaragoza.

Apartamento El Portiel
Apartamento El Portiel

8,8 / 10 (36 hodnocení)

Apartamento El Portiel se nachází v Gotoru. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Personál recepce je k dispozici 24 hodin denně. Na letiště Zaragoza je to 94 km.