Ubytování ve městě Gerena

Město Gerena se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gerena nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gerena

Casa Museo Quintín
Casa Museo Quintín

9,5 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Casa Museo Quintín máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Museo Quintín se nachází v Gereně, pouhých 26 km od ostrova Isla Mágica, a nabízí zahradu, terasu a business centrum. Tento prázdninový dům nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 27 km od mostu Triana - Isabel II a 28 km od náměstí Plaza de Armas. Casa Museo Quintín stojí 33 km od sevillského letiště.

Sevilla. Gerena Casa Rural para familia o profesionales
Sevilla. Gerena Casa Rural para familia o profesionales

9,1 / 10 (29 hodnocení)

V ubytování Sevilla. Gerena Casa Rural para familia o profesionales máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Sevilla se nachází v obci Gerena v Andalusii. Gerena Casa Rural para familia o profesionales má balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Personál nepřetržitě otevřené recepce vám poskytne informace. Sevilla stojí 27 km od mostu Triana - Isabel II. Gerena Casa Rural para familia o profesionales stojí 27 km od náměstí Plaza de Armas. Na letiště Sevilla je to 33 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Hotel Cortijo El Esparragal
Hotel Cortijo El Esparragal

8,2 / 10 (55 hodnocení)

Hotel Cortijo El Esparragal se nachází v Gereně, 22 km od ostrova Isla Mágica, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a společným salonkem. Tento 3hvězdičkový hotel má terasu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Hotel nabízí rodinné pokoje. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV a některé také balkon. Hotel Cortijo El Esparragal poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. Hosté hotelu Cortijo El Esparragal se mohou v Gereně a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Hotel stojí 23 km od mostu Triana - Isabel II a 24 km od náměstí Plaza de Armas. Hotel Cortijo El Esparragal je vzdálený 29 km od sevillského letiště a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.