Ubytování ve městě Gerbe

Město Gerbe se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gerbe nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gerbe

Casa Gerbe
Casa Gerbe

9,2 / 10 (295 hodnocení)

V ubytování Casa Gerbe máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Gerbe se nachází uprostřed krajiny v centru Pyrenejí a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a topením. Přírodní rezervace Sierra y Cañones de Guara je vzdálená 35 minut jízdy. Tento okresní dům má sdílený lounge s TV a stolními hrami. Hosté mohou využívat sdílenou lednici. Pokoje mají výhled na hory Peña Montañesa, obec Gerbe nebo jezero Mediano. Všechny mají vlastní koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Středověká vesnice Ainsa je vzdálená 6 km a k jezeru Mediano dojdete za 5 minut. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří rafting, horolezectví a jízda na koni.

Casa Torreta
Casa Torreta

8,2 / 10 (12 hodnocení)

Casa Torreta se nachází 36 km od Dag Shang Kagyu a nabízí ubytování se zahradou, terasou a nepřetržitě otevřenou recepcí. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Casa Torreta má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Torreciudad leží 47 km daleko. Casa Torreta stojí 120 km od letiště Lleida-Alguaire.