Ubytování ve městě Fuentes

Město Fuentes se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fuentes nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fuentes

CUENCALOFT APARTAMENTOS RURALES FUENTES
CUENCALOFT APARTAMENTOS RURALES FUENTES

9 / 10 (33 hodnocení)

V ubytování CUENCALOFT APARTAMENTOS RURALES FUENTES máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CUENCALOFT APARTAMENTOS RURALES FUENTES se nachází v Fuentes, 19 km od vlakového nádraží Cuenca a 21 km od visutých domů Cuenca. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Nechybí ani toustovač a kávovar. K dispozici je terasa a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán je vzdálený 21 km od věže Mangana a 22 km od katedrály Nuestra Señora de Gracia. Na letiště Valencia je to 180 km.

AQUI Brioca
AQUI Brioca

9 / 10 (2 hodnocení)

AQUI Brioca se nachází v Fuentes de la Alcarria, 28 km od Palacio del Infantado, 28 km od Parque de la Concordia a 29 km od Panteon de la Duquesa de Sevillano. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a toustovačem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Madrid-Torrejón je to 56 km.

Hostal Los Palancares
Hostal Los Palancares

8,8 / 10 (146 hodnocení)

Hostal Los Palancares se nachází ve městě Fuentes, 21 km od visutých domů Cuenca a věže Mangana. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 19 km od vlakového nádraží Cuenca. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a balkon s výhledem na město. Hostal Los Palancares stojí 22 km od katedrály Nuestra Señora de Gracia a 46 km od Ciudad Encantada. Na letiště Valencia je to 180 km.