Ubytování ve městě Fuentes de Rubielos

Město Fuentes de Rubielos se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fuentes de Rubielos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fuentes de Rubielos

LA CANTERICA
LA CANTERICA

10 / 10 (1 hodnocení)

LA CANTERICA se nachází ve městě Fuentes de Rubielos. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat lyžování. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 106 km.

Rosella de Rubielos
Rosella de Rubielos

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Rosella de Rubielos se nachází ve městě Fuentes de Rubielos a nabízí zahradu a terasu. Město Rubielos de Mora s obchody a restauracemi je vzdálené 5 km. Řeka Mijares je vzdálená 6 km. Dům se rozkládá na 3 podlažích a má dřevěné stropní trámy a mramorové podlahy. V přízemí je prostorná terasa s grilem a posezením s krbem a TV. Kuchyň je vybavena troubou, sporákem a mikrovlnnou troubou. V prvním patře jsou 3 ložnice a koupelna se sprchou. Ve druhém patře jsou 2 ložnice, další koupelna a velký obývací pokoj se stolními hrami a kulečníkem. Rosella de Rubielos stojí 70 km od letiště Valencia.