Ubytování ve městě Fuente del Oro

Město Fuente del Oro se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fuente del Oro nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fuente del Oro

CASA DRAGO
CASA DRAGO

9,8 / 10 (6 hodnocení)

CASA DRAGO se nachází ve městě Fuente del Oro, 13 km od skály Arias Montano, 23 km od Estación de La Nava a 29 km od La Gruta de las Maravillas. Prázdninový dům stojí 32 km od Corty Atalaya. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Na sevillské letiště je to 122 km.

La Casita
La Casita

8,2 / 10 (12 hodnocení)

La Casita se nachází asi 13 km od skály Arias Montano a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě. Prázdninový dům stojí 23 km od Estación de La Nava a 30 km od La Gruta de las Maravillas. Na sevillské letiště je to 122 km.