Ubytování ve městě Frías de Albarracín

Město Frías de Albarracín se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Frías de Albarracín nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Frías de Albarracín

Posada el Mirador
Posada el Mirador

8,1 / 10 (435 hodnocení)

Posada El Mirador nabízí bezplatné Wi-Fi, velkou terasu s panoramatickým výhledem na pohoří Sierra de Albarracín a tradiční restauraci, která podává regionální kuchyni a obědové balíčky. Penzion má individuálně zařízené pokoje s dlážděnou podlahou, ústředním topením a výhledem do krajiny. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Hosté si mohou vychutnat španělskou kuchyni v baru, restauraci nebo na terase. K dispozici je přepážka s turistickými informacemi a sdílený lounge ve společných prostorách. V okolí se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit včetně pěší turistiky, cyklistiky, horolezectví nebo pozorování ptáků. Přírodní rezervace Alto Tajo je vzdálená 30 km a Teruel 60 km.

hostal frias de albarracin
hostal frias de albarracin

4 / 10 (5 hodnocení)

Dvouhvězdičkový Hostal frias de albarracin se nachází ve městě Frías de Albarracín a nabízí terasu, restauraci a bar. Tento hotel nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Na letiště Valencia je to 208 km.